Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Kahden viikon odotus!

Tulostusoperaatio käynnissä. Onhan noita lippulappusia ihan yllinkyllin säilytettävänä :D Toki kaikki löytyvät myös sähköpostista tai muuten netin kautta jos nyt sattuis paperit hukkumaan.

- E-lippu
- lentotiedot (pieniä muutoksia, mitkä ei näy E-lipussa)
- Cancun shuttle-varausvahvistus
- hotellivaraukset in english (2 hotellia)
- zip line-retken varausvahvistus
- service voucher (G Adv.)
- invoice (G Adv.)
- vakuutuslappu in english

Mitäköhän muuta mun pitäis vielä muistaa? No, passi ois toki hyvä olla mukana ;)

Blogin näytöt muuten hyppäsivät pari päivää sitten yli 10 000! Kiitos vain kaikille vierailijoille ja myös niille muutamille, jotka ovat kommenttiakin laittaneet. Myös sähköpostiin olen saanut muutaman kerran kysymyksiä. Tosin en tästä tulevasta reissusta vaan lähinnä Kilimanjaroon tai Tansaniaan liittyen. Mielelläni mä vastailen kaikkiin kysymyksiin jos vain osaan :)

4 kommenttia:

 1. Hei Saara! Kyllä minuakin alkaa jo jännittää toi sun matkan läheneminen. Taas tyttö lähtee tukka putkella maailmalle! Me isin kanssa suunnataan Leville laskettelemaan, hiihtämään ja nauttimaan maisemista. Iirokin on siellä kavereiden kanssa. Meeri puolestaan lähtee Helsinkiin.Toivotamme sinulle turvallista ja antoisaa Meksikon matkaa!!!!!!!!!!!!!!!
  Rakkaudella äiti+iskä+meeri+iiro

  VastaaPoista
 2. No heippa koko poppoolle! Ei oo enää reissuun pitkä aika, muistakee sit käydä lukemassa kuulumisia :) Mukavaa Levin reissua :)

  VastaaPoista
 3. Mehän lähetään reissuun melkeen yhtäaikaa! Me suunnataan 14.pv filippiineille :) Mahtireissua!! T:Anne

  VastaaPoista
 4. Mahtavan kuuloinen reissu tulossa sulle, taas! :)Eli täällä kyllä seuraillaan sun blogia ja seikkailuja! Ja tietty salaa haaveillaan omasta reissusta... ;)

  VastaaPoista