Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 3. helmikuuta 2012

Painajaisia?

Hmm, muistelisin nähneeni viime yönä unta matkustamisesta. En vaan yhtään muista missä olin, mutta yksi olennainen asia jäi mieleen. Mulla oli nimittäin mukana parikin kameraa ja _unohdin_ muka ottaa kuvia :D Mahdoton yhtälö :D

Se ois noin 1,5kk lähtöön! Ei pitkä aika. Välillä havaittavissa pientä jännityksenpoikasta. Tilailin muuten nuo sarongit, matkatyynyt ym. jotka mainitsin pari postausta sitten. Vakuutuslapun tilasin Pohjolasta englanninkielisenä, viisumiasiat varmistettu. Pääjutut on hoidossa. Harmaita hiuksia tuottaa vain vaatteiden metsästys - olen vain niin onneton siinä enkä jaksa pyöriä tuolla kaupoissa :/ Mieluummin pyörin vaikka apteekissa ja mietin, mitä tartten matkalle :D En vain tykkää vaatteiden ostamisesta ja yks päivä, kun kävin kaupungilla, en löytänyt oikein mitään. Sekin turhauttaa. No, vielä on vähän aikaa tehdä ostoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti