Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 14. helmikuuta 2012

Puhelua KLM:lle, iik

Puuh, soittelin tuossa äsken KLM:n asiakaspalveluun, koska en pääse varauskoodillani katselemaan varaustani nettisivuilla. No eipä siinä mitään, asia meni ihan hyvin. Asiakaspalvelija oli ystävällinen ja ilmoitteli, että joku ongelma siinä on, koska ei itsekään pysty koodiani käyttämään. Lupasi laittaa asiaa eteenpäin ja kertoi vielä, että lennoillani on pieniä muutoksia (15-20 minuutin juttuja). Laittoi myös samantien mulle sähköpostitse nämä uudet tiedot :)

Puhelu sinällään meni siis varsin hyvin, mutta ai että on kamalaa yrittää sönköttää englantia yhtäkkiä puhelimessa ja ihan hoitaa jotain asiaa :D En tykkään muutenkaan soitella, enkä hoitaa asioita puhelimitse edes suomeksi. Sain kuitenkin asian hoidettua ja toisessa päässä ymmärrettiin, mitä selitin :D Homma bueno siis! Mutta miks pitää olla tämmöinen hermoheikko, vaikka englannilla pärjäilen yleensä ihan kohtuullisesti?! Asiakaspalvelijalle plussaa myös. Nyt vaan pitää odottaa josko muutaman päivän kuluessa koodi alkaisi taas toimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti