Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 24. helmikuuta 2012

3 viikkoa matkan alkuun!

Chingon - Malagueña Salerosa

Mihin nää kaikki viikot häviää? Kolme viikkoa ja näihin aikoihin oon varmaan jännityksestä soikeena, odotellen lentokentälle lähtöä. Apua! Pittää kyllä pian rueta katsomaan noita pakkausjuttuja vähän tarkemmin. En ees muista enää minne oon tavaroita lykännyt. Varuste.netistä on vielä yksi tilaus tulematta ja jouduinkin tekemään siihen vähän muutoksia, koska matkatyyny ei olisi ehkä ehtinyt tulla ollenkaan maahantuojan toimitusongelmien takia tjtn. Matkatyynyn sijaan tulossa on nyt semmonen passin, lentolippujen yms. tärkeiden juttujen "säilytyslompakko". Pitää käydä se tyyny ostamassa jostain...tai sit voisin saada ehkä lainaan kaverilta.

Malarialääkityksen suhteen päädyin siihen, että otan sen varuilta. Lääkäri soitteli puhelinreseptin apteekkiin ja pitäis nyt vaan sitten hakea se lääke.

Tässä vielä pari musiikkipläjäystä :)

Daddy Yankee -  La despedida

Aventura - El malo
 Jadiel - Pretty girl

2 kommenttia:

  1. Haudi sisko. Tulinpa lukemaan pitkästä aikaa blogias ja tajusin et matka alkaa taas olee aika lähellä :D aika hyvin sulla näyttäs olevan kaikki tarvittava jo valmiina matkaa varten, kunha saat vaan pakattua kaikki mukaan! :> niin ja terveiset kotiporukoilta kuopiosta.
    -veera-

    VastaaPoista
  2. Hola!

    Sanopa muuta, itsekin tosiaan eilen hokasin, että hitto 3 viikkoa ja se on taas menoa :) Käyhän sit taas reissua seurailemassa täällä!

    VastaaPoista