Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Uudistuksia blogiin

Tässä omaa tyhmyyttäni valvoskelen (huomenna töihin) ja säädän blogijuttuja. Kuten joku täällä aiemmin vieraillut ehkä huomasikin, löysin blogilleni uuden taustan. Kyseisen taustan tehneille laitoin myös ideaehdotuksen Afrikka-teemaisesta taustasta :) Eli tämä nykyinen saattaa hyvinkin olla vain väliaikainen mikäli idea menee läpi ja sen pohjalta syntyy uusi sopivampi tausta!

Mikäli täällä on aktiivisempia lukijoita (onkohan heitä?), niin saa tietysti kommentoida uutta ulkomuotoa :) Niin ja mikäli joku täällä käy lueskelemassa, niin olisi mukava tietää siitäkin. Tai ehkä mä täällä vaan höpisen itsekseni - no, ei sekään haittaa. Ehkä saan lukijoita sitten, kun lähden matkaan! Toivottavasti ainakin perheestä ja ystävistä: mikäli heitä nyt kiinnostaa, mitä mulle kuuluu Afrikan maalla =D

2 kommenttia:

  1. Heeeeei. Täällä on yksi (puoli)aktiivinen lukija. :D Innolla jo odottelen, että pääsen sitten lukemaan matkapäivityksiäsi...

    Ulkoasu on ihan kiva, pidä se mahdollisimman simppelinä vaan niin on huomattavasti helpompi lukea tekstejä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kommentista ja palauttestasi :) Ulkoasun yritän pitää simppelinä, mutta kaipasin pientä piristystä edelliseen verrattuna.

    Kiva jos täällä käy joku mun turinoita lueskelemassa!

    VastaaPoista