Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Jännitystä ilmassa ja vatsassa!

Kääks, tänään on ollut taas jonkin verran perhosia vatsassa! Yksi kuukausi on taas kulunut ja enää kaksi kuukautta lähtöön, ou mai kaad! Niin ne viikot vaan menee hurjaa vauhtia eteenpäin jälleen kerran. Ei pidä antaa ajatuksille valtaa - muuten oon ihan pissit housussa koko ajan! Toisinaan vaan sortuu ajattelemaan matkajuttuja ja sitten iskee "paniikki": "miten mä pärjään yksinäni? meneekö kaikki hyvin? saanko seuraa reissuille? lentojen vaihdot, apua!"

Jokusen viikon päästä pitäisi sitten buukata Kilin reissu, koska tammi-helmikuu on huippusesonkiaikaa ja vuorella on tunkua. Pitää siis varata reissu jo ajoissa, noin kuukautta ennen ajankohtaa. Aika hyvin mulla on nyt kamppeet kasassa. Muutamia pikkuostoksia vielä tekemättä, mutta ei mitään suurempaa. Oon lähössä huomenna Kuopioon ja jos porukoilla on intoa ostaa mulle jotain etukäteissynttärilahjaksi, niin esim. kunnon pipo olisi poikaa! Ei sillä, että niitten mitään tartteis ostaa, mutta JOS haluavat. Ja onhan ne aina synttärinä muistanut jotenkin, ehkä useimmiten rahalla.

Marraskuuta siis elellään, huh huijaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti