Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 30. marraskuuta 2009

Sekoilua lennosta!

Argh, tilasin KLM:n nettisivuilta viime yönä uuden e-ticketin ja se oli tullut tänään. Noh, mikäpä siinä, mutta nyt siinä oli taas lähtöpäivämääränä 1.1.2010, vaikka sen piti muuttua -> 2.1.2010! Minä sitten ihmettelemään, että helvata soikoon, kumpi se oikea päivä nyt oikein on?!! Kirjoitin englanniksi mailia KLM:lle, mutta jostain syystä se ei muka mennyt perille. Vapisevin käsin siis tartuin puhelimeen ja soitin - kamalaa sönkätä englantia ja yrittää selittää asiaa, joka olisi vaikea selittää suomeksikin. Noh, kai se mies mua ymmärsi ja sanoi, että lento on tosiaan edelleenkin siirretty päivälle 2.1.2010. Huh huijaa, tässähän tulee ihan hiki. En kyllä ymmärrä miksi tuossa e-ticketissä pitää näkyä tuo vaihdettu 1.1. lento. Ihan suotta sekottaa ajatuksia, että oonkin 2.1. kentällä päivän myöhässä.

2 kommenttia:

  1. Heh, vaikka varmistus oikeasta lentopäivästä on saatu, ni voin kuvitella, kuinka tuo lipun pvm hämää :) Toivotaan, että onnistut menemään kentälle oikiana päivänä!

    Laitoin tän suosikkeihin, et muistan käyä sillon tällön lukemassa. Mahtis reissu epäilemättä tulossa.

    VastaaPoista
  2. No sanos muuta, todellakin toivon, että olen sit oikeana päivänä siellä kentällä! Vähänkö ketuttais ostaa uus lento :/ Ei mut kai mun nyt vaan pitää luottaa siihen, että lento on 2.1. Ärsyttää vaan, kun hämäävät tuolla tavalla, että meinaa mennä pasmat ihan sekaisin. Ihanku ei muuten jo jännittäis lähteä lennolle yksin :D

    Tuuhan ihmeessä lueskelemaan uudestaankin! Muutama viikko ja sit pääseekin oikeasti matkaan, ohan sitä jo odotettukin.

    VastaaPoista