Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



maanantai 9. marraskuuta 2009

Ei tarvitse olla yksin!

Pientä lisäinfoa tuosta lasten hoitokodista. Eli lapset ovat noin 2-6-vuotiaita ja luultavasti heitä on noin 30. Periaatteessa ketään ei kuitenkaan käännytetä pois eli voi olla, että lapsia on enemmänkin. Paikallisia työntekijöitä ei ole kuin pari, joten vapaaehtoistyöntekijät ovat varmaan kaivattuja - uskoisin. Hienoa päästä konkreettisesti auttamaan lasten arjessa!

(Kuva Kenian reissulta - harjoittelupaikasta erityiskoululta.
Musiikkihetki Nursery-luokassa)

(Kuva Keniasta, harj.paikasta.
Pikkuapina-Monica kiipeili pöydillä,
kiipesi syliin sillon kun halusi ja yritti karkailla koulun pihalta yms)
 
Yksin mun ei nyt sitten tarvitse Moshissa hengailla! Tanz.volunteersin vapaaehtoistalolla on ilmeisesti tammikuussa 11 henkilöä minun lisäksi ja helmikuussa 12! Eli porukkaa onkin aika paljon, joten voisi kuvitella, että saan safari-/rantalomaseuraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti