Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 26. marraskuuta 2009

Majoituspohdiskelua 1.1-2.1.2010 + rahajuttuja.

Lento lähtee 2.1.2010 aamulla klo 6.30. Täytyisi siis punkata jossain, koska pakko mennä Helsinkiin edellisenä päivänä. Tuossa juuri laittelin tädille viestiä, voisiko heillä majailla päivän ja puolikkaan yön. Voi tosin olla ettei hää oo kotona. Toinen vaihtoehto on majoittua johonkin hotelliin ja pääasiassa olen miettinyt Sokos hotelli Vantaata. Se olisi Tikkurilan rautatieaseman lähellä eli pääsisin siihen suoraan junalta. Siitä voisi sitten aamuyöllä hurauttaa taksilla lentokentälle. Henkilöstöetuna saisin huoneen hiukan edullisemmin, mutta tuleehan sille kuitenkin vähän hintaa. Kattoo ny mitä täti vastailee!

Oon tänään myös tuumaillut raha-asioita ja niiden järjestymistä. Tai siis raha-asiat on ihan kunnossa ja hyvällä mallilla. Pärjäilen kyllä Tansaniassa säästössä olevilla rahoilla. Tarkoituksena olisi kuitenkin jättää pientä pesämunaa myös reissun jälkeiselle ajalle ;) Olettaen tietysti, että palaan matkalta hengissä takaisin, heh. Nyt on ollut vähän huonosti töitä, joten palkkaakaan ei ole ihan mahdottomia summia tullut, minkä vuoksi on ollut hankalampi saada rahaa säästöön. Toivottavasti joulukuun puolella vuoroja olisi vähän enemmän! Veromätkyjäkin piti eilen maksella ensimmäinen erä. Hemmetti soikoon, pitikö just tänä vuonna tulla mätkyjä?! Koskaan aiemmin ei ole tullut ja nyt tietysti napsahti juuri kun rahaa pitäisi saada kasaan.

Talvilomarahojen pitäisi tulla ensi tilissä - ois kiva tietää minkä verran, mutta en nyt oikein osaa laskeskella.
Talvilomaviikkohan mulla on 29.12-5.1. Sen jälkeen käytän kertyneet JP:t (7kpl), jonka jälkeen omaa lomaa 16.1-10.2.2010. Katotaan miten nopsaan palailen töihin. Lentohan on takaisin Suomessa 9. helmikuuta, jonka jälkeen loma jatkuu enää päivän. Eipä siinä, voin hyvin palata töihin vaikka heti. Jollainhan se on elettävä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti