Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



maanantai 16. marraskuuta 2009

Viikon liikuntamahdollisuuksia

On taas viime aikoina tullu lähinnä pyöräiltyä, mikä ei by the way ole enää niin mukavaa, koska tiet ovat lumiset/jäässä ja saa vähän varoa ajamista. Äsken käväistiin pikaisella kävelylenkillä:
~ 3km
~ 30min
~ 4200 askelta

Huomenna olisi vielä vapaapäivä ja pohdittiin vähän, et käytäisiin syömässä miehen kanssa. Sitä ennen voisin tietty käydä vaikka jättipallojumpassa tai stepissä, koska T on keskustassa vasta viiden maissa. Loppuviikko onkin töitä, mutta torstaina ehdin kuitenkin kuntojumppaan, koska työt loppuu viideltä.

Viikot vaan rientää eteenpäin vauhdilla! Ei oikein pysy enää päivissä mukana ja joulukuuta lähestytään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti