Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 13. marraskuuta 2009

Matkavakuutus; vaihtoehtoja?

Olen tässä pohdiskellut matkavakuutusasioita ja kieltämättä hiukan sekavat fiilikset. Mullahan on Pohjolan Easy-vakuutus, johon sisältyy myös matkustaja- ja matkatavaravakuutus. Kyseinen vakuutus ei kuitenkaan korvaa mitään tiettyjen urheilulajien harrastajille mikäli jotain sattuu, ja myös vuorikiipeily/-vaellus kuuluu näihin urheilulajeihin =/

Törmäsin sitten tuossa Gouda Super-vakuutukseen, joka väittää näin:
Kilroyn sivuilta: Voit sukeltaa, kiipeillä, vaeltaa, surfata, hypätä laskuvarjolla tai harrastaa mitä tahansa extreme-lajia, ja olet vakuutettu! Ei korkeusrajoja tai muita menoasi hidastavia tekijöitä.

Goudan sivuilta: SUPER-matkavakuutus sisältää perusvakuutuksen lisäksi myös pelastus- ja etsintäturvan. Mikäli olet seikkailu- tai urheiluhenkinen, saat SUPER matkavakuutuksesta turvaa myös vauhdikkaammissakin lajeissa kuten laskuvarjo- ja benjihypyssä, kallio- tai seinäkiipeilyssä sekä erilaisilla vaelluksilla ja tutkimusretkillä.

Kuulostaa aika hyvältä ottaen huomioon, että ilmeisesti muut perusvakuutukset eivät yleensä korvaa vastaavissa tapauksissa mitään. Pohdiskelinkin, että jos menisin muuten tuolla Easy-vakuutuksella ja ottaisin Kilin vaelluksen ajaksi Goudan Super-vakuutuksen. Tulisi nettilaskurin mukaan maksamaan noin 50€. Pitää nyt vielä selvitellä kattaako tuo Easy Afrikan matkat vai pitäiskö kenties koko matkan ajaksi ottaa Gouda. Hinta taitaisi tällöin olla 100 euron luokkaa. Pohdiskellaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti