Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Terve kuin pukki? Kaupunkihengailua.

Aiemmin pyörtymisen aiheuttanut verikoe näytti tuloksensa ja aika terve mä sen mukaan olisin. Hemoglobiini, maksa-, kolesteroli-, munuais- yms. arvot ovat hyvin kohdallaan. Verensokeri oli vähän kohonnut ja siksi meen käymään vielä huomenna pikaisesti ja otetaan kontrollinäyte sekä samalla saan polio-rokotteen. Sain reseptin malarialääkkeelle, joten sekin asia on nyt ok. Verenpaine ja kuulo hyvät tämän päivän testauksen mukaan. Ihan hyvä oli nyt hoitaa tuo tarkastus kuntoon, matkankin kannalta.

Pyöräilin sitten hakemassa puoliskon ajokortin ja sit takas keskustaan. Talvikengät ostelin ja isomman muistikortin kameraan. Ostan kyllä varmaan vielä yhen muistikortin varuilta, mutta onpahan nyt jo pari pienempää hommattuna. Sit vaan kiertelyn ja pyörimisen jälkeen kotia pyörällä, ihanaa loskaa paikoitellen tiellä =/ Laskeskelin tuossa opaskartasta netissä, että tuli ajeltua lähemmäs 14km tänään.

Nyt kyllä loppuilta rentoutumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti