Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Kuopion tapahtumia

Kaupungilla hummailua tänään äitin ja pikkusiskon kanssa. Pieniä ostoksia tehden ja matkaan liittyen löysin ns. välihousut ja -paidan. Ei mikään kovin laadukas asu varsinaisesti (oikea hinta noin 40€, alennettu 30€, johon sain vielä henksualennuksen - hintaa jäi 22€), mutta yhtenä lämpökerrastona menee varmaan reissussa varsin hyvin. Lisäksi tulee varmasti pidettyä kotona ihan oloasuna! Äiti sen sponsoroi mulle joten asante sana! :) Lisäksi kotoa löytyi ainakin yksi pipo, jonka voisi ottaa matkaan mukaan.

Mummia ja ukkia moikattiin kotimatkalla :) Mummi ei oikein ymmärrä matkailujuttuja ja sai kyllä hiukan verenpaineeni kohoamaan, kun tokaisi juttuja kuten: "mitä hyötyä matkasta on?" "ei kukaan arvosta tuollaista" "ihan turhaa touhua"... Sanoin, että kyllä arvostaa ja totta kai matkasta on hyötyä kokemuksena! Ymmärrän kyllä, että joidenkin vanhempien ihmisten on ehkä vaikea kuvitella matkailua kokemuksena. Eipä nuokaan oo tainnu ikinä varmaan käydä missään ulkomailla - liekö edes Ruotsissa/Virossa tai muualla lähellä? En tiedä itse asiassa.

Mutta niin, vaikka ymmärrän toisaalta nää mummin tokaisut, niin toisaalta ne kyllä ärsytti myös. Pitäisi kuitenkin sen verran ymmärtää ettei voi ihan miten sattuu puhua toisen mielenkiinnonkohteista. Hää on kyllä vähän kärkäs ihminen mielipiteissään, joten ehkä mun pitää nyt vaan päästää ne jutut toisesta korvasta ulos. Ja onhan se tavallaan totta, että jos ei ole ikinä juuri matkustellut, niin ei matkailun viehätystä voi juuri ymmärtääkään. Saatikka, kun kyseessä on lähes 80-vuotias henkilö.

Illalla oli sauna ja Kili-juttuja selitin siskolle ja hänen avopuoliskolle. Parit videot näytin YouTubesta. Nyt on talo hiljentynyt ja ihme kyllä, minuakin väsyttää. Kai sitä joutas jo pehkuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti