Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Just walking in the rain

Tämän päivän kuntoilut hoituivat työmatkakävelyllä. Jostain syystä päätin aamupäivällä, että menenkin pyöräilyn sijaan kävellen ja mikäpäs siinä, ihan leppoista oli kävellä - vesisateessa. Noo, vähän vaan tihkutteli, kuten myös illalla kun käpsyttelin kotia.

♪ ♫ http://www.youtube.com/watch?v=keIkiOpijjM ♫ ♪ ♪

Pidin askelmittaria matkalla ja se näytti seuraavat tulokset:
~ 7400 askelta
~ 1 tunti

Kilometrit eivät pidä askelmittarissa paikkaansa. Nyt se näytti noin 3,5km vaikka matkaa tuli edestakaisin kylläkin hiukan yli 5km. Vähän tässä nyt pohdiskelen, että jaksaisko huomennakin kävellä. Olisi tietysti hyvä saada tuntumaa kävelyyn ja noihin vaelluskenkiin. Pitäiskö rueta pitämään niitä töissä :D Tuntuvat muuten edelleen hyviltä jaloissa, mutta onhan ne hiukan raskaat, kun ei oo tuommosiin kenkiin tottunut. Ainiin, paitsi että huomenna on kuntojumppa, joten ehkä parempi pyöräillä töihin, niin ehdin paremmin käväistä kotona, syödä ehkä jotain jne.

Nyt taas hiukan väsyttää ja haukotuttaa, mutta kato vaan niin oon vielä 4 tunnin päästä valveilla =|

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti