Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 5. marraskuuta 2009

The last day in Kuopio

Yksi vapaapäivä hurahti taas aika nopsaan. Heräilin aamupäivällä, olla möllöttelin hetken aikaa ja sitten päätin tehdä lasagnea, kun ei ollu muutakaan tekemistä. Samalla säästin äitiltä ruuanlaiton vaivan. Hyvää lasagnea tulikin! Ruokailun päätteeksi syötiin vielä kakkua, jonka äiti teki vähän mun synttäreiden (19.11) kunniaksi. Kortin ja rahalahjakin sain, suuri kiitos! Isänpäivälahjakin annettiin nyt, kun kaikki oltiin paikalla. Hattu ja kaulaliina hommattiin eilen kaupungilta iskälle.

Illemmalla lähdettiin siskojen kanssa elokuviin katsomaan "Michael Jackson - This is it". Ihan katsottava, mutta olisin ehkä odottanut enemmän haastatteluja ja Michaelin + henkilöstön ajatuksia yms. Elokuva oli oikeastaan konsertti eli musiikkia oli paljon! Hyviä kappaleita kylläkin :) Ja hienostihan tuo MJ näytti tanssivan ja laulavan! Leffan jälkeen kävin kaverin luona vaihtamassa pikaisesti kuulumisia.

Huomenna lähden puol 6 maissa junalla Jyväskylään. On ollut kyllä ihan kiva ja rentouttava reissu - oon joka ilta "pakottanut" pikkuveljen hieromaan mun hartioita ja niskoja =D Nyt voin palata työntekoon entistä ehompana =P Ja tää uusi oloasu on kiva ja lämmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti