Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 18. marraskuuta 2009

En käynytkään jumpassa, koska nukuin vähän liian pitkään *köh* mutta päätin kuitenkin reippailla hiukan, joten kävelin keskustaan. Mittailin tuossa juuri matkaksi noin 2,6 km ja aikaa kului puolisen tuntia. Pyöräilen muuten aina tuota samaa reittiä, joten työmatkapyöräilyni olen ilmoittanut hiukan alakanttiin: 2km/suunta. Jos jaksaisi, niin voisihan tämän kamalan vääryyden ( =D ) vaikka korjata tuonne "kuntoilukalenteriin", mikä löytyy kotisivuilta.

Tänään en siis juuri muuta ole saanut aikaiseksi. Amarillossa käytiin syömässä, kun kerran halvalla sai sapuskat (kaksi hamppariateriaa + kaksi isoa limua = noin 10€). Illalla saunomista ja telkkaria. Kohta joutais nukkumaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti