Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 19. marraskuuta 2009

Päivän kuulumisia

Olipas aktiivinen päivä: aamupäivällä pyörällä töihin, töissä reiluun viiteen, pyörällä kotiin, tunti kotona oleillen, jonka jälkeen vielä tunniksi kuntojumppaan :) Jumppa olikin omalta osaltani ihan eri mallia kuin viime viikolla, jolloin oli vähän kipeähkö fiilis. Tänään vedin ihan täysiä ja kylläpä tuntuikin hyvältä! Kivoja askelsarjoja, vähän kyykkyjä, lihaskuntoa kepin kera, lyhyet selkäjumpat ja lopuksi pikavenyttelyt. 3 kertaa olisi vielä jäljellä ja sitten jumppa jää tauolle jatkuen taas tammikuussa. Mä palailen asiaan sitten helmikuun lopulla.
Tänään on myös mun synttäripäivä. Töissä herkuttelin vähän suklaakakulla + jädellä ja kotiin tultua sain avomieheltä ruusuja ja lisäksi hää oli käyny Arnoldsilta hakemassa donitseja - ihanaa :) Paljon myös saanut onnitteluja perheeltä/ystäviltä/kavereilta/tutuilta, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti