Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 27. marraskuuta 2009

Hujambo!

Liikuntasaldona tänään kuntojumppa, jonka teemana oli kuntopiiri. Tästä innostuneena ja kaverin "yllyttämänä" aloin miettimään, jaksaisiko sitä kotonakin vähän treenailla. Jumppaan lähteminen keskustaan on osoittautunut haasteelliseksi, joten voisihan sitä joskus perustaa tuohon olkkariin pienen jumppahetken - pienet alkulämmittelyt, jonka jälkeen kyykkyjä ym. lihaskuntoa. Eri asia on sitten se, miten alakertalainen suhtautuu mikäli alan tömistelemään täällä ;)

  Päivittelin kotisivujen etusivua, koska siinä oli ns. vanhentunutta tietoa. Lisäilin myös linkkiä tänne blogiin, koska täältä näitä kuulumisia löytää enemmänkin kuin sieltä. Löysin myös netistä ihan hyvän englanti-swahili-sanakirjan, josta jo hiukan katselin muutamia sanoja. Voisipa niistä jotain listaa tehdä tännekin kunhan jakselee.

Mitäpäs muuta? Ensi viikolla, kun on taas useampi vapaapäivä, pitäisi hoitaa kuntoon matkavakuutusasiat, joista jo aiemmin kirjoittelin. Viimeisiä ostoksiakin voisi hoitaa pois alta mm.
  • rukkaset
  • aurinkorasvaa korkealla ja pienemmällä kertoimella
  • päiväkirja
  • lippis tm. hattu suojaamaan auringolta
  • hyttyskarkoite
  • muistitikku
  • energiapatukoita
Siinäpä se tällä erää. Huomenna ja lauantaina onkin pitkät päivät töitä, joten tuskinpa ehdin paljoa muuta ajattelemaan. Palataan "baadaye kidogo" eli "pian/vähän ajan kuluttua"...tai jotain sinne päin =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti