Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 6. marraskuuta 2009

Vapaaehtoistyöpaikan muutos?

Voipi olla, että en menekään Upendon orpokotiin töihin vaan ehkä sittenkin erääseen toiseen lasten hoitokotiin. Sain mailia Tansanian suunnalta ja Upendon vapaaehtoistyön tilannetta ei tiedetä alkuvuoden osalta, joten minulle ehdotettiin uutta paikkaa. Kyseessä siis lasten päivähoitopaikka Community Center Raussa Moshissa. Siellä annetaan myös hoitoa ja kaikenlaista apua HIV-positiivisille. Keskuksen on perustanut suomalais-israelilainen pariskunta. Lasten hoitopaikkaan äidit tuovat lapsensa työpäivänsä ajaksi eli päivähoito edesauttaa sitä, että äidit voivat käydä töissä. Monet äideistä ovat yksinhuoltajia ja kotoisin köyhiltä seuduilta, joten töissä käyminen on elintärkeää! Lisäksi päivähoitopaikka on aivan uusi ja aloittaa toimintansa pian. Vapaaehtoistyöntekijöitä ei juurikaan ole ja apu voisi olla hyvinkin kaivattua.

Kaiken kaikkiaan paikka kuulostaa siis hyvältä ja mielelläni menen sellaiseen paikkaan, jossa todella tarvitaan apua. Upendossa on ilmeisesti ollut välillä liikaakin vapaaehtoisia. Ai niin ja tuonne samaan paikkaan tulisi minun lisäkseni joku toinen suomalaistyttö Tanzania Volunteersin kautta :) Se olisi ihan kiva lisä - voisi jakaa ehkä kokemuksia jonkun kanssa!

Tämmöstä tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti