Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 1. joulukuuta 2009

TJ 31 päivää!

Tässähän voi jo melkein rueta tekemään lähtölaskentaa! 31 kokonaista päivää siis reissun alkuun. 30 päivää jos otetaan huomioon, että lähden kotoa Helsinkiin päin 1.tammikuuta. Herttilei sentään, johan tässä alkaa jännittää, kun miettii miten vähän aikaa on enää jäljellä! Huomenna ajattelin käydä läpi vaatekaappia ja katsastaa hiukan, mitä voisi ottaa mukaan. Lähinnä pitäisi etsiskellä sopivia kesävaatteita, jotka kävisivät työpaikalle sekä tietysti lomailun ajalle. Työpaikalla pitäisi olla olkapäät peittävä paita ja polvet peittävät housut/hame. En muista mimmosia vaatteita mulla tuolla kaapissa onkaan, se on niin sekaisin =D

Tämän päivän liikuntasaldona pyöräilyä (noin 5km) ja Step-jumppa. Eilen tein kotona vähän lihaskuntoa. Nyt on kyllä jalat aika väsyneen oloiset ja lisäksi väsyttää muutenkin. Kello tulee puol 10 ja mua väsyttää, weird.

Mutta...31 päivää ja sitten mää sanon, että "kwa heri" - eli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti