Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 30. joulukuuta 2009

TJ 2 (kokonaista päivää)

Viimeiset ostokset tehty hetki sitten ja tietysti myös ostelin hiukan ruokaa + juomaa huomiseksi! Uutta vuotta juhlitaan pienimuotoisesti(?) Minnan ja Ollin luona. Perjantaina lähden sitten klo 17.35 junalla Jyväskylästä Tikkurilaan (20.15) ja sieltä Minnan isoveljen luokse muutamaksi tunniksi - siitä edelleen aamuyöllä kentälle. Junalippu ostettu, sinne hujahti 50€! Oispa kiva olla taas opiskelija...

Mies hoitelee kuulemma mun laskut reissun ajan ja katsellaan sitten reissun jälkeen ollaanko sujut =D Vielä ois veromätkyjen toinen puolisko kummittelemassa ja odottelemassa maksuaan, hemmetti!

Eipä tässä tän ihmeempää tällä kertaa. Taidan majoittautua nyt tuonne matkakamojen sekaan ja tutkailla, oisko _vihdoin_ kaikki kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti