Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 22. joulukuuta 2009

TJ 11: Rahat hupenee

Kummasti taas tuo "kukkaro", ts. tili, huutaa tyhjyyttään, kun maksoin tuossa äsken Kilimanjaro-vaelluksen. Nooh, en mä nälkään kuole ;) ja aikalailla reissun alussa saan kuitenkin joulukuun palkan (8.1.) eli tällöin myös rahatilanne helpottuu jonkin verran. Reissun päällä oon ajatellut käyttää aika paljon Visaa ja maksella laskuja sitten erissä Suomeen palattua. Ja sitten voin vingutella välillä Visa Electronia, niin rahat lähtee heti tililtä. Pitää vaan koittaa pysyä kärryillä siinä, minkä verran on käytettävissä ja mitä säästää reissun jälkeisellekin ajalle =D En oikein tiedä mitä noitten "peruslaskujen" kanssa tekisi - jättäiskö miehelle rahaa ja hän sit maksais mun laskuni? Tai jos se vois maksaa ne omasta pussista ja laittas sit vähän ylös, että mitä on maksanut, niin maksaisin sit takaisin Suomeen palattuani. Pitää ehkä vähän neuvotella asiasta ;)

Huomenna työpalaveri aamulla, sitten 3 tuntia huilia ja sit vielä lyhyt työvuoro (vähän turhauttavaa). Viiden maissa pitäis päästä ja sitten ois tarkoitus tulla käymään kotona ja lähteä illemmalla ajelemaan Kuopioon. Saas nähä mimmonen ruuhka on - ja sää. Kuopiossa ollessa pitäisi muistaa tulostella muun muassa e-ticketit yms.

Huooooh, haukotuttaa. Nyt ei jaksa enää ajatella vaan olis aika painua nukkumaan. Liian aikainen herätys =/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti