Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.lauantai 26. joulukuuta 2009

Joulu tuli, joulu meni. Matka lähestyy!

Viikon päästä lauantaina olen näihin aikoihin Tansaniassa! Kaksi työvuoroa jäljellä ja loma alkaa - kuusi viikkoa pois töistä ja uusia seikkailuja hiukan lähempänä päiväntasaajaa =D En malta odottaa lämmintä Afrikan säätä! Tänään on taas tullut täällä koto-Suomessa niin hitosti lunta, että...kyllä täältä jo joutaa pois, hetkeksi.

Eilen illalla vielä kertailin matka-asioita äidille - se kun nyt taas on vähän jännittynyt, että meneekö kaikki hyvin jne. On jätetty blogin osoite, yhteystiedot Tansaniaan, vakuutuksiin liittyvät vakuutusnumerot, matkasuunnitelmat paperilla yms. Kovasti yrittänyt vakuutella, että kyllä kaikki menee hyvin! En mä nyt ihan mihin tahansa päätäni pistä ja jonkinmoisella järjellä myös olen kai varusteltu. Varovainen saa tietysti olla, mutta silleen kohtuudella ja järkevällä tavalla :) No worries jos joku perheestä on kuulolla!

Huomenna olisi tarkoitus aloittaa se malarialääkitys: katotaan oonko ihan pökkyrässä töissä sitten ;)

1 kommentti: