Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 15. joulukuuta 2009

TJ 18: kuhan höpäjän!

Nyt on skannailtu ja lähetelty tarvittavia "dokumentteja" Tansanian suuntaan. Työtodistus tosin puuttuu vielä, koska sen muistin pyytää vasta tänään töistä. Jospa saisin sen piakkoin ja sitten pitää muistaa vielä lähettää se! Malarialääkkeen syömisen ajattelin aloitella sunnuntaina 27.12, toivottavasti ei tule mitään sivuvaikutuksia. Viimeksi ei tullut juurikaan mitään, ehkä pieniä unihäiriöitä eli painajaisia taisin nähdä matkan alussa. Tai ehkä ne johtui vain jännityksestä?

Tänään käväisin vähän ajelemassa autolla ja pyörähdin sitten keskustassa katselemassa joululahjoja. Mitään suurempaa tänä vuonna ei kykene hankkimaan, koska kaikki mahdolliset rahat laitetaan säästöön! Jotain pientä löysin kuitenkin ja muutamat joulukortitkin ostin, vaikka vannoin etten korttejakaan laittele tänä vuonna. Huomenna tarkoituksena olisi mennä Steppiin, jonka jälkeen kierrellä kaupungilla, syödä vähän jotain ja sitten elokuviin (Kunniattomat paskiaiset) ystävän kanssa =)

Tajusin muuten tuossa äsken, että olen saanut ensimmäisen "virallisen" lukijan tänne, tervetuloa =)

2 kommenttia:

  1. Joo löysin blogisi ja mukava on ollut lukea matkajärjestelyistäsi :). Tervetuloa vastavierailulle omaani: http://kilimanjaronkupeessa.blogspot.com vaikkakaan en ole sinne vielä ehtinytkään paljoa kirjoitella, vaikka lähtöön on enää 5 päivää.

    VastaaPoista
  2. Kävin jo vierailemassa ja ilmoittautumassa lukijaksi :) Mulla on lähtöön vielä 16 päivää, apua!

    VastaaPoista