Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Vakuutukset on nyt OK

No niin, hommasin nyt sitten reissun 1½ viikolle tuon aiemminkin mainitun Gouda Super-vakuutuksen. Se on siis voimassa 22-31.1.2010, koska näihin aikoihin menen Kilin vaellukselle ja luultavasti myös safarille. Pohjolan vakuutus on tosiaan voimassa jatkuvana vakuutuksena, joten se hoitaa sitten loput reissusta. Se kun ei korvaisi Kilillä tai asumattomilla alueilla (safarit) tapahtuvia sattumuksia.

"Apua ympäri vuorokauden ja ympäri maailmaa
Goudan hätäkeskus on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Voit aina soittaa hätäkeskukseen ja saat nopeasti ystävällistä ja tehokasta apua – missäpäin maailmaa oletkin."
Goudan Matkahätäpalvelu:
Puh: +358 (0)207 436 404 
Faksi: +358 (0)207 436 405
Sähköposti: alarm@gouda.fi

Lisään nuo tiedot vielä aiempaan postaukseen, johon kirjoittelin ylös tärkeitä puhelinnumeroita yms.

2 kommenttia:

 1. Hieno homma, että sait vakuutukset kuntoon. Saako udella, mitä tuo Goudan vakuutus maksaa. (Löytyisi varmaan Googlestakin). Meillä tuo 3 viikon urheiluvakuutus Pohjolasta maksoi noin 150 € lisää. Tosin mulla ei ole mitään käsitystä kattaisiko tuo lisävakuutuskaan Kilin vaellusta.
  Me tyydytään ihailemaan Kilimanjaroa vain kauniina maisemana ( + kunto ei tuskin kestäisi kiipeämistä)

  Nimim. Enää 31 päivää

  VastaaPoista
 2. Goudan sivuilta pystyy laskemaan vakuutuksen hinnan suoraan, kun laittaa päivämäärät ja minkä vakuutuksen haluaa. Itselleni tuon vajaan parin viikon vakuutus tuli nyt maksamaan 57€. Koko viidelle viikolle olisi ollut vähän reilu 100€. Pohjolan vakuutus urheilulisällä ei välttämättä kattaisi Kilin vaellusta, koska joissain vakuutuksissa tulee vastaan myös korkeus ja Kilimanjaro on aika korkea! Sen vuoksi päädyin ottamaan Goudan ns. ylimääräiseksi vakuutukseksi.

  Enää 16 päivää! :)

  VastaaPoista