Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 17. joulukuuta 2009

TJ 15: Kili-buukaus

Ou mai kaaaaad, Kilimanjaron vaellus on nyt varattu ja näin ollen se tulee toteutumaan 22-27.1. Nyt alkoi kyllä vähän nokka tutisemaan =D Näillä näkymin kyseisenä ajankohtana ei ole firmalta buukattu muita vaeltajia eli teen ns. private-reissun, mutta käytännössä tällöin siellä on kuitenkin paljon muita ryhmiä (sesonkiaika). Eli en tosiaan aivan yksikseni vaeltele pitkin maita ja mantuja!
Reittinä Marangu, joten yöpymiset tapahtuvat huteissa eivätkä teltoissa. Yhden lisäpäivän vietän Horombo Hutilla, jotta ehdin paremmin totutella korkeaan ilmanalaan! Toivottavasti se helpottaa ja edesauttaa huiputtamista! :) Hurja homma, ei voi muuta sanoa! Saas nähä miten tytön käy!

Muokkausta yömyöhään, fiilistellen :) Kilimanjaro-videoita YouTubessa:
4. (osa 1/6, loput löytyy linkin kautta oikealta listasta)
5. (traileri, videon lähettäjän kautta löytyy matkan videot)
6.  (musavideo: Johnny Clegg & Juluka - Kilimanjaro, 1984)

3 kommenttia:

  1. Wau, sä oot suunnitellu tätä matkaa oikein todella huolella! :D Oltaisiimpa mekin suunniteltu enemmän sitä Etelä-Afrikan matkaa, toisaalta pärjättiin kyllä hyvin extempore-tyylillä...! :D Oon niin kateellinen että joku pääsee Afrikkaan...vaikka ite just tulin!:D Ja tuo Kilin reissu...kuulostaa niin hienolta!! En osaa kommentoida näköjään nimellä, mutta tässä kirjoittaa etelanhetelmat-bloggaaja... :D

    VastaaPoista
  2. Matkaa on suunniteltu ja mietiskelty jo aika kauan, joten sinällään tämä blogi on vain yksi "purkautumispaikka" :D Sun blogiasi luin kyllä ahkerasti, kiitos siitä, ja kiva et eksyit tänne! Ja toivon niin kovasti, että Kilin reissu menee putkeen!

    VastaaPoista
  3. Ainiin..ja tervetuloa pakkaseen! Mää lähen kohta lämpöön :D

    VastaaPoista