Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 31. joulukuuta 2009

Jännitysavautuminen

Pakko lyhyesti avautua: mulla on ihan kamala olo. Jännittää aivan törkeästi ja maha on tosi kipeänä. Mikään ei siis varsinaisesti "sureta", mutta on vaan niin hirveä jännitys päällä, että en tiedä miten tän sais loppumaan!? Pitäis yrittää ajatella jotain aivan muuta, mutta ei se nyt oikein onnistu. Kohta pitäis lähteä kavereille viettämään uutta vuotta ja oon ihan varma, että alan parkumaan jossain vaiheessa iltaa. No, jospa se stressi sitten pääsisi vähän purkautumaan. Tämänkin jännityksen vois jättää vähän myöhemmäksi eli vaikka huomisillaksi, mutta ei...pitää kai sit jännittää vielä yli vuorokausi.

1 kommentti:

  1. Moikka

    Ei ihme, että jännittää. Meillä vielä reissuun tasan 2 viikkoa ja hieman jo hirvittää...

    Oikein ihanaa reissua sinulle

    VastaaPoista