Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 24. joulukuuta 2009

TJ 9: Suoritettuja maksuja + jouluterkut

Aiemmin listasin tänne blogiin hiukan noita matkakuluja ja tässäpä olisi päivitetty versio. Yliviivatut maksut on siis hoidettu ja poissa päiväjärjestyksestä! Safari + rantalomajutut hoidetaan vasta paikanpäällä, koska kyseisistä reissuista ei ole tehty mitään varauksia. Hinnat ovat hyvin pitkälti riippuvaisia reissun henkilömäärästä, joten toivotaan, että saisin mukaani useammankin mukavan henkilön! :)
 • Lennot ~ 1100€
 • Vapaaehtoistyö (ylläpito: asuminen, työt, 3 ruokaa/päivä yms.) ~ 450€
 • Kilimanjaro ~ 1100€ + tipit
 • Safari ~ jokunen satanen, riippuen hlömäärästä, matkapäivistä ja safarikohteesta/-kohteista
 • Rantaloma ~ jokunen satanen, riippuen hlömäärästä, matkapäivistä, kohteesta yms.
 • Viisumi ~ 100€
 • Vaellusvarustukset yms. ~ 550€

Eilen ajeltiin siis T:n kanssa Kuopioon joulun viettoon. Oli ihan kamala sää ajella, lunta tuli älyttömästi ja eteensä ei meinannut nähdä. Suonenjoella mä istuin rattiin ja sain sit ajella valoissa ja muutenkin hiukan pyryttäminen väheni. Tänään syötiin jouluateria, koska äiti on huomenna töissä illalla. Pelailtu pelejä "muksujen" kanssa, kunhan oleiltu rennosti jne. Huomenna jouluaatto: illalla lahjojen jakamista ja päivälle ei olekaan mitään suunnitelmia.  
Mukavaa joulua jokaiselle lukijalle!(Tulostelin tuossa muuten e-liput, kopion passista sekä puhelinnumerolistan, jonka tänne aiemmin tein.)

4 kommenttia:

 1. Juu safarille vois mukava lahtea! Ootko ajatellut miten pitkaa safaria?

  VastaaPoista
 2. Riippuu vähän, minkä verran muita olisi lähdössä mukaan. Joku 3 päivän safari vois olla ihan ok :) Ajankohdaksi oon miettinyt tammikuun loppua, kun Kilin vaellus on ohi eli 28.1 ->

  VastaaPoista
 3. Aa no sitten mä en ole enää paikalla, kun menen Sansibarille tammikuun lopussa.

  VastaaPoista
 4. Voihan olla, että joku viikonloppukin kävisi safarin ajankohdaksi. Pitänee mietiskellä sitä vielä paikanpäällä :)

  VastaaPoista