Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.tiistai 29. joulukuuta 2009

TJ 3 (kokonaista päivää): Pakkailua

Vähiin käy päivät, ei voi muuta sanoa! Tänään olen koonnut tavaroita kasaan tuohon olkkariin sekä koittanut sulloa niitä kompressiopusseihin pitäen samalla kirjaa siitä, mitä on pakattu ja mitä ei. Tällä hetkellä olkkarissa näyttää tältä:

Kompressiopusseissa (3kpl) on vaatteita niin kesä kuin myös talvikäyttöön. Toppahousut ja -takki vievät kokonaan yhden pussin. Kesäkamppeita meni pusseihin paljon, mutta hiukan nyt mietin, että onko mulla ihan turhan paljon vaatetta mukana. Kenkiä oon pohtinut myös: mulla ois parit sandaalit ja parit umpinaiset kengät nyt lähdössä mukaan - onkohan se aivan liikaa? Toisaalta sandaalitkin on vähän erilaiset; toisilla ei kävellä hirmusen pitkiä matkoja, toisilla voi kävellä jos tarvitsee (remmit) jne.Sama juttu noissa umpinaisissa...Vaelluskengät on jalassa lennolla (käsimatkatavaroihin toiset sandaalit, niin voi niillä teppailla koneessa).

Yksi musta pussukka tuolla taka-alalla on varattu muutamille sukille, alusvaatteille ja bikineille =D Sit on tietysti tuossa oikeella tuo mun makuupussi, jota muuten testasin tänään olkkarissa. Vaikutti hyvältä; pehmoinen ja lämpimän oloinen! Juomapussia ja -letkua testasin myös tänään sekä kokeilin vedenpuhdistustabletteja. Vesi kyllä maistuu aika oudolle puhdistuksen jälkeen, mutta kai se on vaan pakko käyttää tabuja kuitenkin! Siis Kilillä. Muuten kyllä aion juoda pullovettä reissullani. (Kilillekin otan pullovettä jonkin verran mukaan, mutta ei sitä älyttömän montaa litraa voi ehkä kantaa.)

Muutamia ostoksia pitäisi suorittaa kenties huomenna. Energiapatukoita, veet + höyliä (en halua olla karva-apina =D ), hammasharja ja -tahna, pattereita AAA jne. Sit pitäisi ladata kameran akut täyteen ja tyhjentää muistikortit. Pakata pyykinkuivaustelineeltä muutama vaate vielä mukaan ja tarkistaa listat, että kaikki tarvittava on lähdössä mukaan. Loppusilauksena pitäisi mahduttaa nuo kaikki rinkkaan ja päiväreppuun/käsimatkatavaroihin. Kyl tää tästä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti