Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 30. lokakuuta 2009

♪ Please don´t stop the music ♪ ♫

Selailinpa aikani kuluksi Pallontallaajissa matkamusiikkiketjua ja etsiskelin biisejä Spotify:llä. Rupesin sitten pohtimaan, että mitäs kautta voisin kuunnella matkallani musiikkia. Entinen mp3-soitin kun on mäsänä.....

....tai ainakin niin luulin! Nimittäin kaivelin sitten tuon soittimen tuolta hyllynperukoilta ja perhana, sehän toimii!!!!! Nyt oon ihan äimänkäkenä. Sen piti olla rikki ja mun piti lainata joltain mp3-soitinta matkaa varten. Mutta eipä tarttekaan! :) Mahtavaa! Nyt vaan pitäisi saada vähän päiviteltyä noita soittolistoja. Ehkä jätän sen kuitenkin huomiseksi, nyt pitäisi olla jo nukkumassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti