Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 15. lokakuuta 2009

Virikkeitä yöaikaan: Curriculum vitae

Tekaisinpa tuossa juuri englanninkielisen CV:n, jotta Tansanian päässä päästään tekemään mulle työsopimusta :) Olipa jälleen huvittavaa kaivella koulutodistuksia + työtodistuksia kansiosta ja tarkastella, mitä sitä on tullutkaan tehtyä viime vuosina. Vuodesta 2001 lähtien olen näköjään joka vuosi tehnyt jotain hommia eli nuoresta likasta lähtien. Piti vähän luntata myös nettisanakirjasta sanoja ja kokonaisuudessaan CV:n teosta tuli kyllä aika hyvin kouluajat mieleen, kun noita työhakemusjuttuja on tehnyt englannin, ruotsin ja varmaan saksankin tunneilla =D No, nyt vaan odottelen jälleen Tansanian suunnalta tietoa miten tästä sitten täytyy edetä.

Nyt voisi vähän rentoutua ja katsella nauhoituksia. Johan tuossa CV:ssä puuhaa olikin. Nyt on aivonystyrät ihan ylikierroksilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti