Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 13. lokakuuta 2009

Laiskottelu loppukoon!

Viime viikko oli aikamoista loikoilua, koska olin käymässä Kuopiossa - kuten jo aiemminkin kirjoitin. Nyt siis pitää ottaa taas kuntoilurytmistä kiinni ja ainakin tämä viikko alkoi nyt hyvin.

Eilettäin kävin yksikseni kävelylenkillä tuossa läheisellä radalla. 45 minuutin lenkki, askeleita tuli mittariin noin 5180. Lenkin jälkeen käppäiltiin vielä kissan kanssa pihalla puolisen tuntia. Tänään olin töissä hurjat 4,5 tuntia, minkä jälkeen käväisin Step-jumpassa (~55min). Pitkästä aikaa! Ja kyllä muuten olikin mukavaa - paitsi jotkut lihaskuntoliikkeet =D Step-laudalle askellus on kuitenkin semmosta puuhaa, josta mä tykkään. Vauhdikasta ja hiki valuu!

Huomenna on pitkä päivä töissä, joten katsellaanpas taas kuntoilujuttuja torstaina, kun on lyhyempi työvuoro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti