Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 1. lokakuuta 2009

Tämän päivän aktiviteetti oli tunnin kävelylenkki Laajavuoressa. Lämpöasteita taisi olla noin 5-7 ja hiukan rupesi loppua kohden tuntumaan, että viluttaa paikoitellen. Kävelin kyllä kohtuullisen reippaasti eli hikikin tuli, mutta jostain syystä takamus oli ihan kylmissään =D Päällä oli Torstai-ulkoilupuku, kaulahuivi, hansikkaat ja lippis, sekä Haltin tekninen alusasu (pitkähihainen paita ja pitkälahkeiset housut).

Halti 3-set Lady
  • Active Dry alusvaatemateriaali on polyesterineulos, joka siirtää iholta tehokkaasti kosteutta ulompiin kerroksiin.
  • Materiaali ei sido itseensä kosteutta vaan säilyttää kuivan tuntunsa myös kosteana.
  • Neuloksen rakenteen ansiosta materiaalissa on paljon kuitupinta-alaa, jonka ympäriltä kosteus haihtuu tehokkaasti.
  • Materiaali tuntuu miellyttävältä paljasta ihoa vasten ja se sopii loistavasti aktiiviseen liikkumiseen.
  • Saumat toteutettu flat lock- eli tasosaumarakenteella, eli ne ovat pehmeät ja tasaiset, eivätkä hierrä ihoa. 
Nämä koleat syksyiset säät ovatkin hyvänä mittarina sille, millaisella varustuksella vuorella tulisi mennä. Pääsee vähän testailemaan talven lähestyessä, että minkä verran kannattaa laittaa päälle +5 asteessa tai pienillä pakkasilla. Kovempia pakkasia varten mulla on pikkusiskon toppa/laskettelupuku ja uskon kyllä sillä pärjääväni hyvin jos aluskerrasto on kohdillaan. Eli näin testimielessäkin lenkkeily kannattaa nyt syksyllä ja tulevana alkutalvena!

Pari vapaata on nyt vietelty ja huomenna (tai siis tänään jos nipotetaan) olisi työpäivä. Valitettavasti vuoro on klo 20 asti, joten en pääse kuntojumppailemaan. Vähän tuossa pohdiskelin, että olisinko mennyt huomenna jopa kävellen töihin ja töistä takaisin. Siinä samalla saisin päivän liikunnat ja raitista ilmaa. Vaikka toki töissäkin tulee käveltyä aika kiitettävästi 8,5 tunnin aikana =D Pitää nyt kattoo jaksaisinko heräillä siten, että ehdin kävellä töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti