Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 29. lokakuuta 2009

Pökräilyä ja lisäyksiä matka-apteekkiin

Päivä alkoi tänään mukavasti verikokeilla ;) Mainitsin, että yleensä mulle tulee vähän paha olo pistettäessä. Aiemminhan olen lähes pelännyt kaikkia pistoksia, mutta nykyisin en enää. Lähinnä jännitän itse tilannetta ja sitä, tuleeko paha olo. No, ensimmäistä putkea täyttäessä alkoi oksettamaan ihan kunnolla. Vähän ajan kuluttua silmissä vähän sumeni ja huimasi. Kerroin hoitajalle tästä ja seuraavan kerran heräsinkin lattialta makaamasta =D Olin sitten siihen pökrännyt heti ilmoitettuani huimauksesta. Kerta se on ensimmäinenkin!
Heräiltyäni en sitten oikein tajunnu missä olen, mutta nopsaan virkosin. Hoitaja kysyi pystytäänkö vielä toinen putki ottamaan jos menen makuulleni toiseen toimenpidehuoneeseen, jossa on sänky. Näin tehtiin ja se meni sitten jo paremmin eli näyte saatiin otettua :) Ensi kerralla pitää suosiolla sanoa, että makuuasennossa haluan näytteet antaa.

Kävin sitten syömässä, kun oli niin heikko olo syömättömyydestä ja pyörtyilemisestä. Olo alkoi paranemaan ja tein vähän ostoksia matka-apteekkiin. Ostelin särkylääkkeitä, Imodiumia, maitohappobakteereja, Ice poweria lihassärkyihin, savetteja jne. Lisäksi vielä valon polkupyörään - ei huvita saada sakkoja.Keskustassa ja työpaikalla hengailin kaaaauan, kun ei vaan huvittanu lähteä kotiin. Meinasin jo, että jätän pyörän keskustaan ja tuun bussilla kotia, mutta reippailin sit kuitenkin ja ajelin kotia. Nyt loppuilta löhöillen. Kuntojumppakin on peruttu, joten ei pääse sinnekään illalla =/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti