Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Polokee, polokee ja potuttaa!

Miten tuo otsikointi on aina niin vaikeeta? En keksi ikinä mitään järkevää, hauskaa tai edes muuten vaan hyvää otsikkoa.

Tänään laiskottelin, eli nukuin, pitkälle päivään. Sen siitä saa, kun menee aamuyöstä nukkumaan. Katselin koko yön pääasiassa netistä ohjelmia. Poliisit-sarjan jakson ja moooonta jaksoa Anthony Bourdainin No Reservations-sarjaa. Anthony on huippu =D Nukkumaan menin tosiaan varmaan joskus vaille 5am. Fiksua touhua taas!

Herättyä ja syötyä tuumailin, josko jaksaisi lähteä klo18.30 Kiinteytys-jumppaan keskustaan. Vähän kyllä kehtuutti, mutta sain kuitenkin otettua itteäni niskasta ja pyöräilin keskustaan sekä kävin jumpassa. Takaisin kotia pyöräillessä pohdiskelin mielessäni, miten olisikaan helpompaa jos asuisi ihan keskustan vieressä. Ei olisi niin iso kynnys lähteä jonnekin ihan extempore toisin kuin nyt, kun pitää aina miettiä tuota pyöräilyä sinne ja takaisin. Mikäs siinä jos pääsis autolla hurauttamaan jumppaan noin vaan, mutta ei kun pitää ees taas pyöräillä, niin sitä ei jaksais vaikka jumppaan tekisikin muuten mieli.

Nyt on alkanut siis viime aikoina potuttaa tuo pyöräily. Jostain syystä pyöräily tuntuu myös aika raskaalta. En oikein tiiä, onko tuossa mun pyörässä joku vika. Pitäisi käyttää jossain huollossa niin sais vaihteet kunnolla kuntoon. Samalla pitäis vääntää jalkaa paremmin, kun välillä se hankaa takapyörään. Niin ja lamppukin pitäisi asentaa ettei tuu sakkoja.

Argh, huomenna on piiiitkä päivä töitä. Klo 11-15 & 16-22.30. Ei kyllä paljon huvittais. Etenkin, kun nyt tuntuu koskevan vähän päähän. Potuttaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti