Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 2. lokakuuta 2009

Lokakuu pärähti käyntiin!

Se olisi nyt 3 kuukautta (ja muutama tunti siihen päälle) lähtöhetkeen! Niin ne viikot ja kuukaudet vaan etenee, ihan huomaamatta. Kolmen kuukauden päästä tähän aikaan olen toivottavasti nukkumassa, mutta jos en ole, niin luultavasti maha on ainakin tupaten täynnä perhosia, jotka nipistelee ja kutittelee. Apua, mulla rupee jo nyt tuntumaan mahassa, kun ajattelen tuota hetkeä =D Saatikka sitten, kun pitää lentokentälle lähteä ja yrittää selviytyä oikealle lennolle ja koneeseen asti ilman sydänkohtausta =D Niin ja jos olisi taipumusta hyperventilaatiokohtaukseen, niin luultavasti semmoisenkin saisin, hehe.

Tänään hyötypyöräilin töihin ja takaisin, sekä tietysti itse työpaikalla tuli hyötykäveltyä noin 8,5 tunnin verran. Huomenna voisinkin yrittää muistaa ottaa askelmittarin mukaan. Luultavasti tiedossa on rankka päivä (14-23), joten askeleita tulee varmaan kiitettävästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti