Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 8. lokakuuta 2009

"Syyslomailua" Kuopiossa

Käväisinpä vanhempia ja sisaruksia moikkaamassa muutaman päivän verran. Otin kyllä aika rennosti eli pääasiassa loikoilin kotona, syöpöttelin, kuvailin kisuja ja hiukan syysmaisemia yms.
Äitin kanssa rupateltiin pitkät tovit keittiön pöydän ääressä toissapäivänä, kun oli muutaman tunnin sähkökatkos (ei voinut siis istuskella koneella tai katsella töllötintä, heh). Kyseli matkabudjetista ja edelleen kauhisteli sitä, miten voin Tansaniaan asti lähteä aivan yksikseni. Koitin taas selventää asioita ja yritin vinkata, että täältä näitä mun kuulumisia löytää, mutta kun ei kuulemma osaa istahtaa koneen ääreen lukemaan nettijuttuja. Uhkasin jo sitten, että en tule laittamaan matkaltani mitään viestejä vaan kuulumiset löytää täältä =D
Iskä oli ostanut mulle semmosen silkkihupun, jonka voi laittaa päähän lämmikkeeksi. Tietysti lämmin pipo vielä siihen päälle sitten. Kuvassa nenä vois olla poissa tuolta hupusta, mutta kuva näytti niin tyhmältä sillä tavalla, joten tässä siistimpi versio =D Nooo, ei tämäkään tosin mikään kovin mairitteleva ole ;)Että semmosia kuulumisia tällä erää. Laitanpa tähän vielä rakkaista kissoista parit kuvat! Ihana oli paijailla pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti