Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 29. syyskuuta 2009

Kylymä!

Ulkona nimittäin. Kävin reippailemassa pienen noin 40 minsan kävelylenkin koleassa syyssäässä. Musiikkia, pimeys, raikas ilma. Oli ihan kiva fiilis!

Mieleeni kuitenkin hiukan hiipi ajatus, että mitenkähän sitä jaksaa kävellä useita tunteja päivässä, useamman päivän ajan putkeen. Saatikka siihen päälle vielä ohut ilma ja muut mahdolliset vaikeudet. Kävelyyn olen kyllä tottunut, koska työssäni joutuu kävelemään todella paljon. Siltikin mietityttää, kuinka tulen pärjäilemään. Vaelluskengät ovat myös kohtuullisen raskaat, vaikka muuten ovatkin hyvät jalassa. Voi olla jalat aikamoista hyytelöä iltaisin nousun jälkeen =D

Huomenna on syyskuun viimeinen päivä. On mennyt vauhdilla tämä kuukausi! Enää 3 kuukautta matkan alkuun, aika hurjaa. Saas nähdä, milloin iskee paniikki ihan tosissaan. Nyt on vähän omituinen olotila. Ei oikein osaa käsittää, että on todella lähdössä, vaikka noita varusteitakin hankittu ja ne lötköttävät muun muassa eteisessä ja olkkarissa =D Voishan ne varastoonkin toki viedä odottelemaan.

Kello tulee puolta yötä ja yöelämä alkakoon. Huomenna on vielä nimittäin vapaata, joten saas nähä mihin asti tulee valvoskeltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti