Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Lennon vaihto =/

Olipa sitten tullut KLM:ltä mailia, että lähtölentoni 1.1. on peruttu ja minut on siirretty lennolle 2.1.2010. No eihän siinä sinällään mitään, kyse on vain päivästä, MUTTA nyt mulla jää joko pari päivää pois vapaaehtoistyöstä (josta kuitenkin maksan täyden hinnan) tai sitten pitää tehdä pari lisäpäivää viikolla 3. Näin ollen muutkin reissut siirtyy hiukan eli ajankohtia pitää tuumata  uudestaan. Työpäivät siis ovat arkipäiviä ja työtä ennen tulisi olla 3 päivää orientaatiota, jonka vuoksi en heti tulopäivää seuraavana päivänä voi aloittaa. Onneksi otin sen verran lisäpäiviä reissulle kokonaisuudessaan, että reissujen ajankohtia voi vielä tuumailla joustavasti. Hiukan vaan pisti ärsyttämään. Minkäs teet?

Mikähän noista maileista nyt on lentolippu? Aiemmin sain siis mailin, jossa luki selvästi, että E-ticket. Minun tiedot, lennon tiedot jne. Nyt tuossa uudessa ei lue muuta kuin lentojen tiedot. Otan siis kaikki mahdolliset paperit mukaan, kun en tiedä mikä noista toimii lippuna.

Asiasta moottorisahaan: Viikonloppu meni rennosti oleillessa, koska A ja M oli kyläilemässä =) Ei tullut siis kuntoiltua paitsi perjantaiyönä baarin tanssilattialla, heh. Grillailua ja yhdessäoloa. Mukava viikonloppu! Nyt töllön pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti