Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Että semmonen vapaapäivä

Hohohoo, olin sitten laiska tänään enkä käynyt jumpassa enkä edes kävelyllä. =( Täytynee kuitenkin huomauttaa, että olin toisaalta hyvinkin ahkera - siivosin nimittäin huushollia (imurointi, luuttuaminen, pölyt, wc, roskat...), vaihdoin petivaatteet ja pesin vielä pari koneellista pyykkiä. Vähän on nyt huono omatunto, mutta en vaan jaksanu enää siivoamisen jälkeen lähteä pihalle.

Oon nyt vähän hukassa, kun ei ole enää samanlaista tarvetta katsella nettikauppoja pitkin öitä kuin ennen. Nytkin on ihan tylsää, mutta ei mulla oikein ole nyt mitään osteltavaa ja toisekseen ei pitäisikään ostella, kun rahaa pitäis muutenkin koittaa säästellä mahdollisuuksien mukaan. En oikein tiedä mitä iltaisin tekisi. Telkkaria katselen tietysti tyypilliseen tapaani, mutta tekis mieli tehdä jotain reissuun liittyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti