Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.maanantai 28. syyskuuta 2009

Huono omatunto ja yöllisiä mietteitä

Nyt tuntuu taas vaihteeksi siltä, että tässä elämässä ei ole mitään muuta kuin töitä. Musta tuntuu etten tee mitään muuta kuin käyn töissä, nukun ja möllöttelen kotona sitten noiden "aktiviteettien" välissä. Sit taas sama rumba alusta. Mulla on huono omatunto - en ole oikein pystynyt käymään jumpissa (paitsi torstaina, kun se jumppa on mukavasti illalla). Minkäs teet, kun oot koko päivän esim. klo 11/12-19/20 töissä. Siitä kun sitten kispailet kotia, niin kappas, siinähän se päivä taas menikin! Sitten vaan tulee katseltua telkkaria ja istuttua koneella. Hmph. Nyt täytynee tehdä lupaus, että tulevalla viikolla otan itteeni niskasta. Vaikka olisi kiva ainoastaan löhötä, kun vihdoin koittaa vapaapäivä, niin silti pitää lähteä vaikka edes kävelylle!

Muuten menee ihan jees. Noin viikon päästä olisin ehket lähdössä Kuopijoon moikkaamaan vanhempia, siskoa, veljeä ja varmaan kavereitakin. Samalla voisin ehkä hiukan taas kiusata äitiä matkajutuilla. Voisin myös kysäistä sisaruksilta, että voisinko saada mp3-soittimen lainaan matkan ajaksi, niin ei tartteis omaa ostaa. Musiikki olis varmaan ihan poikaa esimerkiksi Kilillä, etenkin jos mulle tulee privareissu eli samassa ryhmässä ei ole muita. Kyllähän siellä tietysti voi tutustua muihin vaeltajiin. Edellisellä reissullahan aika meni ihan leppoisasti, kun juteltiin Texasin miehen kanssa :) Ja samassa hutissahan yöpyi tällöin turkkilainen nainen. Texas-mies ja turkkilainen nuori nainen olivat molemmat yksin liikkeellä. Muistan, kun "kauhistelin" sille tytölle, että kuinka hää on uskaltanut lähteä yksin sellaiselle reissulle, hehe.

Nyt kun tuli tuo Kili puheeksi, niin voisinpa tästä mennäkin katselemaan taas hiukan aiheeseen liittyviä videoita YouTubesta - ei oo ihan eka kerta =D Kello tulee kohta 02.45 yöllä, onneks on huomenna vasta neljään meno töihin. Tää yökukkuminen on taas viime aikoina lähteny vähän käsistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti