Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.perjantai 4. syyskuuta 2009

Ostoksia osa 5 ja muuta juttua

Työviikonloppu alkoi, joten nyt jää kuntoilut taas pariksi päivää. Mukavasti olen kuitenkin jaksanut pyöräillä työmatkoja, saas nähä kun talvi koittaa!

Tilasin tuossa äskön Haglöfsin kolmen vuodenajan makuupussin. Pitäisi olla laadukas kapistus ja eiköhän tuo palvele aika monta vuotta, joten varmaan ihan hyvä ostos! Tilasin samalla teknisen t-paidan, niin säästyin toimituskuluilta.Yeah, hyvä tekosyy...ei mutta siis oikeesti, kannattihan se!

Suurimmat hankinnat on nyt tehty - päiväreppu vielä tosin. Pienempiä hankintoja ajattelin pyytää vaikkapa synttäri-/joululahjaksi (esim. sinkkipastaa/aurinkorasvaa, mobilatia, särkylääkkeitä...). Ystävä O ilmoitti, että voisin lainata hältä otsalamppua, joten sitäkään ei tartteisi näillä näkymin ostaa. Kiitos!

Nyt pitäisi kyllä jo mennä nukkumaan. Huomenna olisi mukava 10 tunnin työpäivä. No, sen jälkeen olisi tarkoitus käväistä yksillä tai kaksilla Ystävä M:n kanssa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti