Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.torstai 3. syyskuuta 2009

Raihnainen ja väsynyt + Ostoksia osa 4

Eilen illalla oli vähän kipeä olo. Uskoo ken tahtoo, mutta menin klo 22 nukkumaan (tuntemattomille tiedoksi, että en ole ikinä tuohon aikaan nukkumassa)! Ja todellakin nukahdin saman tien. Tänään heräilin sitten mukavien 14,5 tunnin unien jälkeen. Kuulostelin vähän oloa - ei ehkä ihan normaali, mutta päätin silti lähteä kaupungille ja jumppaan. Liekö tuo oli ihan hyvä idea(?), mutta Stepissä käväisin ja nyt on ihan OK fiilis. Toistaiseksi.


Lisäksi kävin shoppailemassa yhden lahjakortin pois; ostin reissua ajatellen fleecen välipaidaksi sekä ohuet vaellussukat. Lisäksi shoppailin jumppapaidan =) 

Nyt loppupäivä/-ilta loikoilua kotona. Viikonloppu hurahtaakin _yllättäen_ töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti