Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.sunnuntai 30. elokuuta 2009

Kuntoilujuttuja

Lisäsin pari päivää sitten reissun kotisivuille ns. kuntoilukalenterin, jotta pysyn vähän kärryillä siitä, minkä verran on tullut liikuttua. Nyt on siis su-ma-välinen yö ja tällä viikolla olen aloitellut kuntoilu-urakkaani. Kävin kahtena päivänä Step-tunneilla ja yhtenä päivänä Kiinteytys-tunnilla. Lisäksi pyöräilin töihin ja jumppiin eli sitäkin kautta saatu vähän hyötyliikuntaa. 

Yllättäen tuo pyöräilykään ei ole ollut kovin kamala juttu. Itse asiassa ihan kiva ollut ajella töistäkin kotiin viileässä syyssäässä, kuunnellen musiikkia ja ajatellen mitä nyt milloinkin. Olen aiemmin ajatellut, että työpäivän jälkeen ei jaksa tai huvita lähteä pyöräilemään, mutta tänäänkin aika rankan päivän jälkeen pyöräilin ihan mielelläni =)  Toivotaan, että into ei laannu. Toisaalta, samalla säästän vähän rahaa, kun ei tartte ladata bussikorttia!

En muista kirjoitinko tänne viimeksi (kalenterin kohdalla lukee kyllä), mutta siis tämän ns. kuntoiluni tavoitteena on nostaa omaa peruskuntoa. En siis yritä rääkätä itteäni vaan liikkua enemmän/harrastaa jotain liikunnallista. Ei tee pahaa ollenkaan (VAIKKA en matkalle olisikaan lähdössä!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti