Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



perjantai 21. elokuuta 2009

Ostoksia osa 2

Tänään kävin töiden jälkeen tsekkaamassa Partioaitan alennuksia, lähinnä vaelluskenkien toivossa. Ja löytyihän ne! Jopa kohtuulliseen hintaan eli Meindl:n Tunturihaukka Lady-kengät maksoivat alennuksessa 169€ (ovh 249€). Nyt pitäisi vaan koittaa kävellä niillä mahdollisimman paljon, jotta jalka tottuu ja kenkä muotoutuu sopivaksi!



Ulkoilukauppa.comista saapuivat kamppeet eli edellisessä blogimerkinnässä mainitut. Kuoripuku on valitettavasti turhan iso. Tilasin koon 38, jotta sinne alle mahtuisi sitten hyvin välivaatteita, mutta silti se vaikuttaa teltalta ja housutkin on yli napaan asti jos vedän ne kunnolla jalkaan, hehe. Pitänee siis vaihtaa kokoa pienempään tai palauttaa kokonaan - mietin vielä. Haltin tekninen alusasu oli ihan OK, samoin vaellussukat. Vedenpuhdistustabletteja en testannut, oletan niiden olevan kunnossa =D

Rahaa palaa kuin roskaa, mutta se oli tietysti odotettavissa. Visa vinkumaan ;)

Nyt taitaisi olla isommista hankinnoista jäljellä makuupussi sekä päiväreppu. Niillä ei onneksi ole mikään kiire vielä! Nuo kengät vaan piti saada jo nyt hankittua, että ehtii niillä kävellä ennen matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti