Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



keskiviikko 12. elokuuta 2009

Matkasuunnitelmat julki!

Tänään kerroin suunnitelmistani ystäville ja tutuille. Paljon sain kannustuksia ja muutamia kateellisia huokaisuja, heh. Äitillekin kerroin, että lentoliput on nyt ostettu. Kuulemma ihailee rohkeuttani ja kannustaa minua kyllä, mutta on myös huolissaan. Voi voi äiti-parka. Toinen pikkusiskokin kommentoi ensin matkaa kauhuissaan, heh.
 

Noh, ehkäpä tuosta reissusta vielä ehtii puhua kaikkien kanssa tarkemmin ja näin ollen lieventää myös tuota huolestuneisuutta. Kyllähän mä ymmärrän, että saattaa huolestuttaa, mutta eiköhän mieli siitä muutu ja varmana myös kannustavat minua =)  Avopuolisko ei ole juuri reissuani kommentoinut mihinkään suuntaan. Kai se vaan ajattelee, että jos haluan mennä, niin menen. Eiköhän se mua täällä Suomessa odottele ;)  Taitaa silläkin olla enempi semmonen huolestunut olo, veikkaisin. Ei kai se tykkää, että yksin lähden.


Kyllä tää tästä! Nyt on helpompi rueta pohtimaan esimerkiksi mitä tartten matkalle mukaan, kun tiiän että oikeasti olen lähdössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti