Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



torstai 13. elokuuta 2009

Fullmoon Party in Kilimanjaro

Törmäsinpä tuossa nettiä selaillessani tietoon, että 30. tammikuuta Kilillä olisi täysikuun aika. Näin ollen kuuden päivän vaellukselle tulisi lähteä 26.1, jotta huiputusyönä olisi täysikuu. Aloin tuumailemaan, että miksipäs en tähtäisi kyseiseen ajankohtaan! Kilimanjaron reissu siis siirtyisi viikolla eteenpäin viikolle 4 (viikko 3:n sijaan) ja viikolla 3 kävisinkin vaikka safarilla. Kilimanjaron jälkeen olisi reissua jäljellä viikko 5, jolloin voisin lähteä rantalomailemaan =) Hmm..pohdiskellaan, pohdiskellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti