Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



tiistai 11. elokuuta 2009

Ja siitäpä se ajatus sitten lähti...

En tiedä mistä aloittaa!

Olen suunnitellut, haaveillut, pohtinut, suunnitellut, jahkaillut, haaveillut, suunnitellut vähän lisää jne. jo parin vuoden ajan. Ai, että minkä vuoksi? Nooo, Tansanian reissun vuoksi! Hitsi vieköön, kun on pää ollu jo ihan jumissa asian suhteen. Niin paljon olen reissua mietiskellyt, vertaillut hintoja, pohtinut lähtöä ja ajankohtaa ylipäänsä, että melkein rupes jo "ressaamaan" =) Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että hitto vieköön, mä todella toteutan reissun!!! Uskomatonta! 

Kaikkihan lähti siitä, että olin Keniassa vuonna 2006. Kävin "epäonnistuneella" safarilla ja pienellä vaelluksella Kilimanjarolla. Nooh, tuli tunne, että haluan yrittää joskus Kilin huiputusta ja käydä myös safarilla, joka on kaikkea muuta kuin jo koettu. Ja siitäpä se ajatus ja unelmointi sitten lähti. Safarin ja Kilin lisäksi tuumailin, että pieni mukava rantaloma tekisi poikaa, joten näin ollen myös sellaiseen tulisi varata aikaa.


Ja hupsista keikkaa, nyt ois lentoliput "taskussa" ja reissun ajankohta määritelty: 1.1.2010 - 8.2.2010.

Kyseessä siis noin 5 viikon reissu, jonka aikana pyrin toteuttamaan nuo kaikki edellämainitut seikat sekä lisäksi luultavasti teen pari viikkoa vapaaehtoistyötä. Toisin sanoen aikataulu tulee olemaan luultavasti kutakuinkin tällainen:
  • 1-3.1. orientoitumista
  • 4-17.1. vapaaehtoistyötä
  • 18-24.1. Kilimanjaron valloitusyritys
  • 25.1-7.2. oleilua; safari+rantaloma
Siis apua, mä oon nyt ihan paniikissa ja täpinöissäni. Toisaalta en todellakaan juuri nyt usko, että mä menin ja ostin ne lennot! Oonko ihan hullu, häh?!! En tiedä uskallanko kertoa porukoille. Äitiä jo vähän säikyttelin yks päivä puhelimessa ja se oli jo ihan kauhuissaan. Huh, nyt ei kykene enää ajattelemaankaan. Pitää koittaa rauhoittua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti