Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.keskiviikko 26. elokuuta 2009

Ostoksia osa 3 + kuntoilu-urakka

Ylläripylläri, lisää tavaraa hommailtu. Mitäs kaikkee mä tällä kertaa tilailin Varuste.netistä..hmmm =D
  • askelmittari
  • juomapussi ja -letku
  • sadeviitta
  • kompressiopussi
  • pyyhe
  • ohuita vaellussukkia, 2 paria
  • varvas- ja kädenlämmitin 
Että silleen! Ja sitten kuntoiluasioihin. Eli kuten arvata saattaa, kuntoa pitäisi parantaa Kilimanjaroa varten. Näin ollen...
Huomenna alkaa kansalaisopiston kuntojumppa-kurssille ilmoittautuminen. Sinne olisi nyt taas tarkoitus mennä. Viime kevään sekä syksynhän kävin tässä samassa kuntojumpassa ja nyt se on enemmän kuin tarpeen!

Opiston jumpan lisäksi yritän käydä pari kertaa viikossa Kuntomaailman jumpissa (mm. Step, Kiinteytys, Syke, Groove), jotta lihaskunto vähän paranisi. Pyörälläkin olen nyt liikkunut enemmän joten sekin vielä! Onneksi nyt on vähän enemmän motivaatiota kuin ennen, koska on jokin todellinen tavoite, minkä vuoksi on oikeasti pakko kuntoilla =)  Tai nostaa peruskunnon tasoa edes jonkin verran. Siinähän tuo tavoite tulikin sanottua yksinkertaisuudessaan! Yksi hyvä puoli on myös se, että työn puolesta tulee käveltyä aika paljon, joten siinäkin samalla saa liikuntaa ja totuttautuu tuntien kävelyyn.

Eipä tässä nyt sen kummempaa tällä kertaa. Keep on going!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti