Tervetuloa matkailublogiini
!

Tarkoituksenani on kirjoitella tänne erilaisia matkasuunnitelmia ja tietysti päiväkirjamerkintöjä itse reissunpäältä.

Tavoitteenani ei ole kirjoittaa erityisen hienoin sanakääntein. Kunhan sepustelen perusjuttuja sen kummempia runoilematta! Kirjoituksia yritän elävöittää myös mahdollisimman paljon kuvilla, koska matkakuvat ovat itselleni jonkinmoinen pakkomielle ja ainakin itse tykkään katsella kuvia melkein enemmän kuin lukea kirjoituksia :) Makunsa toki kullakin!

Blogin sisältö-sivulta voit nopsasti katsoa, mitä kaikkea täältä blogista jo löytyy :) Voit myös hypätä suoraan tietyn reissun blogijuttuihin klikkaamalla reissun nimeä tai käyttämällä tunnisteita.



maanantai 10. elokuuta 2009

Alkusanoja - Haaveena Tansania, miksi?

Haaveiluni Tansanian matkasta, safarista ja Kilimanjaron valloituksesta, alkoi vuoden 2006 lopulla, jolloin saavuin Kenian reissulta takaisin Suomeen. Kyseisellä reissulla kävin päiväsafarilla, joka valitettavasti epäonnistui mm. sateen vuoksi, joten haluan korjata tilanteen ja kokea mahtavan safarielämyksen! Lisäksi käväisin tällöin pikaisesti Tansanian puolella ja yhden yön vaelluksella Kilillä. Tämä tuntui vähän "hoopolta", kun muut trekkaajat olivat menossa kohti huippua. Tuli fiilis, että haluan joskus itsekin saavuttaa huipun, tai ainakin yrittää valloitusta!

Näistä jutuista haaveilu sitten lähti liikkeelle. Enemmän ja vähemmän olen tässä vuosien varrella pohtinut reissun toteutusta, minkä vuoksi kesällä 2009 meinasin jo tulla hulluksi kaiken jahkailuni vuoksi =D Vihdoin tein päätöksen lähdöstä ja elokuussa 2009 ostin lentoliput! Enää ei peräännytä eikä jahkailla!

Reissu koostuu vapaaehtoistyöstä, safarista, Kilimanjaron valloituksesta sekä rantalomailusta (+muusta oleilusta ja pienistä retkistä).
Vapaaehtoistyön tekemistä ryhdyin pohdiskelemaan, kun löysin tietoa yrityksestä, jonka omistajina toimii tansanialais-suomalainen pariskunta. He järjestävät työharjoittelu- sekä vapaaehtoistyöpaikkoja. Luotettava taho, jonka kautta voisi siis sekä työskennellä että buukata reissuja (Kili+safari). Rantalomailu on vuorostaan ollut mielessä koko ajan, koska haluan sisällyttää matkaan myös rentouttavan osa-alueen.


Lisätietoja reissusta löytää kotisivuilta, jonne olen keräillyt enemmänkin ns. faktatietoa muun muassa matkakohteesta (Tansania + Kilimanjaro) ja lennoista. Lisäksi sivuilta löytyy listaa varustehankinnoista, kuntoilukalenteri, linkkejä jne.

http://mistylitansaniassa.webs.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti